ביטוח מבנה לעסק
לפתוח עסק חדש ולתפעל אותו בצורה שוטפת זהו אינו דבר קל. רוב היזמים סוגרים את העסקים לאחר שצברו הפסדים בגלל שלא יכלו להתחרות עם חברות אחרות בענף או לעמוד בהוצאות הגבוהות בשלב הראשוני.
מעבר לסיכונים העסקיים שאליהם חשוף היזם, קיימים גם סיכונים פיזיים היכולים להיגרם לנכסי הנדל"ן שבבעלות בעלי העסקים. חנויות, משרדים, מחסנים ונכסים אחרים – הם כולם חשופים למקרי גניבה, פריצה, שריפה, אסונות טבע ואירועים נוספים שיכולים לפגוע בצורה משמעותית במבנה והתכולה של העסק.
ביטוח מבנה לעסק – איך זה עובד?
כדי להגן על נכסי הנדל"ן שבבעלות העסק, ישנה אפשרות לעשות כיסוי מבנה עסקי שמוצע על ידי רוב חברות הביטוח הגדולות בארץ. ביטוח מבנה לעסקים דומה לביטוח מבנה פרטי ומכסה את החלקים הקבועים בנכס, כמו חלונות, קירות, תקרה, רצפה, גדרות, מרפסות ועוד. במידה והנכס מבוטח ומתרחש אירוע ביטוחי שפוגע במבנה, חברת הביטוח מפצה את המבוטחים בעלות התיקונים או ההקמה מחדש של המבנה.
יש לציין, כי גם עסקים שמשכירים את הנכסים שבהם העסק מתנהל זקוקים לעיתים לביטוח. מכיוון שהשוכרים צריכים להחזיר את הנכס למשכירים באותו מצב שבו הם קיבלו אותו, מומלץ מאד לברר מהי החלוקה לגבי ביטוח בין השוכר למשכיר. אם המשכיר לא ביצע ביטוח מבנה לנכס, כדאי מאד לשוכר לבצע זאת ולהימנע מחוסר נעימות בהמשך.
ביטוח מבנה עסקי – מה זה כולל?
חברות הביטוח מציעות לבעלי העסקים פוליסות מגוונות למדי של ביטוח מבנה לעסקים, כך שיש לעשות סקר שוק יסודי, לקרוא את הסעיפים הקטנים ולהשוות בין העלויות והכיסויים של הביטוח. לא תמיד האופציה הזולה ביותר של הביטוח היא גם המשתלמת ביותר מבחינת הכיסויים שלה. מומלץ לבדוק, למשל, האם קיים כיסוי כנגד רעידות אדמה, שיטפון, פריצה, לברר על עלות התוספת לביטוח כדי לכסות גם את התכולה ועוד.
במידה ואתה מחפש אופציות זולות ומשתלמות של ביטוח מבנה לעסק, אנו בפורטל צוק ביטוח מציעים לך להשוות מבין ההצעות האטרקטיביות ביותר שקיימות בשוק. המומחים שלנו יתאימו לך את הפוליסה ללא שום עלות או התחייבות. השאר את פרטיך באישיים בעמוד זה ואנו נדאג לחזור אליך טלפונית במהירות האפשרית.